top of page

BOUWCENTER DE GELDER

OOK UW ISOLATIESPECIALIST

isolatie

ISOLATIE

Door uw woning te isoleren kunt u heel wat geld uitsparen op uw energiefactuur. Zo kunt u de investering in isolatie soms al terugverdienen op amper 2 jaar tijd. De jaren die volgen zijn pure winst!

Isolatie komt vooral voor onder de vorm van platen of rollen. Bij De Gelder hebben we een uitgebreide stock aan bouwmaterialen en isolatie. We staan klaar om samen met u de juiste isolatie te kiezen.

WAAROM IS EEN GOEDE ISOLATIE DE BESTE INVESTERING VOOR UW WONING?

 • Door een ver doorgedreven isolatie gaat er minder warmte via muren, vloer en dak naar buiten waardoor u kunt besparen op de energiekosten.

 • De isolatie komt bovendien het comfort ten goede.

 • Ook aan het milieu kan men een positieve bijdrage leveren. Minder warmteverliezen wil zeggen minder energieverbruik en ook minder uitstoot van verbrandingsgassen.

WE HEBBEN DE VOLGENDE TYPES VAN ISOLATIEMATERIAAL IN HUIS:

 • Synthetisch isolatiemateriaal 
  Polyurethaan (PUR)
  Polystyreen ( geëxpandeerd EPS en geëxtrudeerd XPS)
  Polyisocyanuraat (PIR)

 • Materiaal van minerale oorsprong
  Steenwol (MW)
  Glaswol (GW)
  Schuimglas (CG)
  Geëxpandeerd perliet (EPB)

Welk isolatiemateriaal het beste is, kan onmogelijk gezegd worden. Dat hangt af van uw persoonlijke voorkeur en prioriteiten. Maar bij De Gelder geven we u graag het beste advies!

Zoekt u kwaliteitsvolle Isolatiematerialen in de regio Dendermonde- Lebbeke- Buggenhout-Wetteren-Aalst-Laarne-Destelbergen-Gent ? Bel dan snel naar Bouwcenter De Gelder.

Unilin
recticel
rockwool
Isover
bottom of page