top of page

BOUWCENTER DE GELDER

ALTIJD ITALIAANSE & EUROPESE TOPKWALITEIT TEGELS IN HUIS EN TERRASTEGELS VAN MARSHALLS EN COBO GARDEN (COECK)

betegelingen

BINNENTEGELS

Bouwcenter De Gelder staat voor service, vakmanschap, ervaring, gunstige prijs-kwaliteit, garantie, vertrouwen.
Bij Bouwcenter De Gelder in Dendermonde en Kalken kan je terecht voor je tegels en vloeren voor je oprit, terras, keuken, badkamer, eet- en woonkamer, slaapkamer, garage, zwembad, schouw, uitbekleding van de trap, …

Bouwcenter De Gelder biedt tegels in allerlei maten en
kleuren, waarvan sommige verkrijgbaar zijn in mat, halfmat en hoogglans.Kies voor tegels in groot formaat, miniatuur glasmozaïek, of kies speels voor een combinatie van kleine en grote tegels. Wat uw keuze ook is, al onze tegels zijn eenvoudig en gemakkelijk in onderhoud.

Voor binnenvloeren en wandbekleding (faïence) vindt u bij ons o.a. Floorgres, Viva, Iris, Toscoker en een ruim aanbod aan natuursteen.

 

Bepaal uw eigen stijl met tegels uit onze showroom! Wij geven u daarbij graag vrijblijvend alle informatie.

Zoekt u kwaliteitsvolle binnentegels in de regio Dendermonde- Lebbeke-Buggenhout-Wetteren-Aalst-Gent? Bezoek dan zeker de showroom van Bouwcenter De Gelder.

showroom

TERRASTEGELS

Voor uw oprit en terras hebben we onder andere een mooi gamma aan Vietnamese blauwe hardsteen.
Wat klinkers betreft werken we met de kwaliteit van Bleijko, Marshalls & Cobo Garden.

Maar ideaal is het wanneer u een mooie combinatie kunt maken van dezelfde terrastegel en binnentegel. De terrastegels van Coeck (Cobo Garden) zijn 20 mm dik en kunnen als binnentegel van 10 mm in dezelfde kleur verkregen worden. Het uitgebreide gamma kunt u komen bekijken in onze showroom.

Bepaal dus uw eigen stijl met tegels uit onze showroom! Wij geven u daarbij graag vrijblijvend alle informatie . Zoekt u kwaliteitsvolle terrastegels in de regio Dendermonde- Lebbeke-Buggenhout-Wetteren-Aalst-Gent? Bezoek dan zeker onze showroom 

terrastegels
logo Marshalls
logo Bleijko
logo Coeck

AARZEL NIET ONS TE CONTACTEREN VOOR EXTRA INFORMATIE OVER ONZE PRODUCTEN OF BRENG EEN VRIJBLIJVEND BEZOEKJE AAN ONZE SHOWROOM.

bottom of page