Bouwcenter De Gelder

bouwmaterialen die de tand des tijds doorstaan

Alleen de beste materialen


Droomt u van een huis dat na tien jaar nog altijd geen gebreken telt? Of van een oprit die na vijf jaar nog altijd plassenvrij is? Dan bouwt u maar beter met kwaliteitsmateriaal. Dat vindt u bij Bouwcenter De Gelder. U ontdekt alleen de beste materialen, zodat u zeker bent van een degelijke ruwbouw.

Bouwmaterialen aan huis

Passen die bakstenen niet in uw wagen? Dat begrijpen we. Daarom leveren we uw aankoop netjes bij u thuis. Doet u een kleinere aankoop? We helpen u met het laden van uw materialen. Hebt u geen idee hoe u die nieuwe gootsteen aansluit? Dan geven we u alvast het nummer van een betrouwbare aannemer mee.

Vloeren en tegels

We hebben een zeer uitgebreid gamma binnen- en buitenvloeren
Wilt u natuurstenen vloeren? Dat is één van onze specialiteiten. En vindt u niet meteen de tegel die u zoekt? Dan vindt u die beslist bij ons.
Wilt u eenzelfde tegel buiten als binnen? Geen nood, wij hebben een gamma waarmee u een mooie combinatie kunt maken van dezelfde terrastegel en binnentegel.

Welvingen

Van zodra de bouw uitgezet is moeten de welvingen geplaatst worden. De juiste maten van die welvingen worden ter plaatse opgenomen door de zaakvoerder zelf, Jean-Pierre De Gelder.
Alle soorten welvingen zijn beschikbaar: potten en balken, in beton aardewerk of light blokken, voorgespannen welvingen, holle welvingen & predallen (breedplaatvloer).
Ook de plaatsing van de welvingen wordt met alle zorg door ons uitgevoerd.

Om ook hier de beste kwaliteit te leveren, werken we met welfsels van Rector, Ploegsteert en Douterloigne.

Aarzel niet ons te contacteren voor extra informatie over onze producten of breng een vrijblijvend bezoekje aan onze showroom.