top of page

BOUWCENTER DE GELDER

BOUWMATERIALEN DIE DE TAND DES TIJDS DOORSTAAN

bouwmaterialen

BOUWMATERIALEN

Zoekt u voornamelijk dakmaterialen? Pannen, kleidakpannen, we hebben een passende pan voor elk dak. Ons grootste aanbod komt dan ook van Wienerberger (Koramic) & Eternit. Van Eternit hebben we een heel gamma sidings. Ook het brede spectrum van Velux-dakramen hebben we voor u in huis.

Kom gewoon eens een kijkje nemen in onze showrooms te Dendermonde of  Laarne (Kalken), alle soorten pannen zijn daar te bekijken .

Ons gamma roofings van Derbigum en Soprema en de EPDM is van IRS. Onze vestiging in Laarne ( Kalken) is dan weer gespecialiseerd in welvingen.

Bouwcenter De Gelder
rector
ploegsteert
douterloigne

VLOEREN EN TEGELS

We hebben een zeer uitgebreid gamma binnen- en buitenvloeren
Wilt u natuurstenen vloeren? Dat is één van onze specialiteiten. En vindt u niet meteen de tegel die u zoekt? Dan vindt u die beslist bij ons.
Wilt u eenzelfde tegel buiten als binnen? Geen nood, wij hebben een gamma waarmee u een mooie combinatie kunt maken van dezelfde terrastegel en binnentegel.

Zoekt u kwaliteitsvolle vloeren en tegels in

 de   regio Dendermonde- Lebbeke-Buggenhout-Wetteren-Aalst-Gent? Bel dan snel naar Bouwcenter De Gelder

BOUWMATERIALEN AAN HUIS

Passen die bakstenen niet in uw wagen? Dat begrijpen we. Daarom leveren we uw aankoop netjes bij u thuis. Doet u een kleinere aankoop? We helpen u met het laden van uw materialen. Hebt u geen idee hoe u die nieuwe gootsteen aansluit? Dan geven we u alvast het nummer van een betrouwbare aannemer mee.

WELVINGEN

Van zodra de bouw uitgezet is moeten de welvingen geplaatst worden. De juiste maten van die welvingen worden ter plaatse opgenomen door de zaakvoerder zelf, Jean-Pierre De Gelder.

Alle soorten welvingen zijn beschikbaar: potten en balken, in beton aardewerk of light blokken, voorgespannen welvingen, holle welvingen & predallen (breedplaatvloer).
Ook de plaatsing van de welvingen wordt met alle zorg door ons uitgevoerd.

Om ook hier de beste kwaliteit te leveren, werken we met welfsels van Rector, Ploegsteert en Douterloigne.

welvingen

AARZEL NIET ONS TE CONTACTEREN VOOR EXTRA INFORMATIE OVER ONZE PRODUCTEN OF BRENG EEN VRIJBLIJVEND BEZOEKJE AAN ONZE SHOWROOM.

bottom of page